Ingredients:

  • Ceba
  • pèsols
  • pastanagues
  • pebrot vermell
  • coliflor
  • all
  • arròs basmati
  • curri
  • herbes (orenga, alfàbrega…)

 

Aquesta recepta es pot fer de moltes maneres i depenent també de les verdures de la temporada.  No he posat quantitats perquè depèn del número de persones que mengin. És més aviat orientatiu. El procediment, però, és el mateix. Primer de tot es sofregeix la ceba i l’all. Quan ja estigui daurat, s’afegeix el pebrot, les pastanagues i per últim els pèsols. La coliflor es cou a part en aigua (la qual la utilitzarem més tard per coure l’arròs).

Quan ja tinguem les verdures fetes, coem l’arròs basmati a part i quan estigui fet (10-12 minuts) s’aboca amb les verdures. S’afegeix curri i herbes al gust.

Espero que us agradi.

 

Ingredientes:

  • Cebolla
  • guisantes
  • zanahorias
  • pimiento rojo
  • coliflor
  • ajo
  • arroz basmati
  • curry
  • hierbas (orégano, albahaca …)

Esta receta se puede hacer de muchas maneras y dependiendo también de las verduras de la temporada. No he puesto cantidades porque depende del número de personas que coman. Es más bien orientativo. El procedimiento, sin embargo, es el mismo. En primer lugar se sofríe la cebolla y el ajo. Cuando ya esté dorado, se añaden el pimiento, las zanahorias y por último los guisantes. La coliflor se cuece a parte en agua (la que la utilizaremos más tarde para cocer el arroz).

Cuando ya tengamos las verduras hechas, cocemos el arroz basmati aparte ycuando esté hecho (10-12 minutos) se vierte con las verduras. Se añade curry y hierbas al gusto.

Espero que os guste

🙂

Anuncios