Ingredients per 3/4 persones:

  • 250 gr couscous
  • 150 gr de carbassa
  • 3 pastanagues
  • 1 ceba tendra
  • 2 alls
  • safrà
  • 250 gr Caldo de verdures
Es tallen tots els ingredients en cuadradets i es comença sofregint els alls i la ceba. Quan ja estigui daurat, s’afegeix la carbassa i la pastanaga i es deixa a foc lent durant 20 minuts. S’afegeix safrà i algunes herbes ( orenga, alfàbrega o les que vulgueu). S’afegeix el caldo de verdures i quan comenci a bullir hi aboquem el couscous i ho deixem reposar durant 5 minuts. Llavors tornem a posar-ho a foc lent durant 5 minuts i remenem una mica el cous cous perquè quedi més separat.
I ja estarà llest per servir.
Ingredientes para 3 / 4 personas:

  • 250 gr couscous
  • 150 gr de calabaza
  • 3 zanahorias
  • 1 cebolla tierna
  • 2 ajos
  • azafrán
  • 250 gr Caldo de verduras
Se cortan todos los ingredientes en cuadraditos y se empieza sofriendo los ajos y la cebolla. Cuando ya esté dorado, se añade la calabaza y la zanahoria y se deja a fuego lento durante 20 minutos.
Se añade azafrán y algunas hierbas (orégano,albahaca o las que desee). Se añade el caldo de verduras y cuando empiece a hervir,añadimos el couscous y lo dejamos reposar durante 5 minutos. Entonces volvemos aponer a fuego lento durante 5 minutos y removemos un poco el cous cous para que quede más separado.
Y ya estará listo para servir.