Etiquetas

,

Ingredients per a 3/4 persones:

  • Pasta al gust
  • 10 espàrrecs verds grans
  • caldo de verdures (una tassa de cafè)
  • 1 ceba
  • 2 alls
Es comença sofregint la ceba i els alls. Quan estiguin daurats, s’afegeixen els espàrrecs a trossos petits i es deixa a foc lent durant 10 minuts. Llavors s’afegeix el caldo de verdures i es deixa coure a foc lent durant 10 minuts. S’aparten les puntes dels espàrrecs i amb la resta es tritura fins aconseguir una salsa homogènia.
Ja tindrem la salsa feta, només caldrà bullir la pasta i ajuntar-ho i guarnir-ho amb les puntes dels espàrrecs.
Ingredientes para 3 / 4 personas

  • Pasta al gusto
  • 10 espárragos verdes grandes
  • caldo de verduras (una taza de café)
  • 1 cebolla
  • 2 ajos
Se empieza sofriendo la cebolla y los ajos.
Cuando estén dorados, se añaden los espárragos en trozos pequeños y se deja afuego lento durante 10 minutos.
 Entonces se añade el caldo de verduras y se deja cocer a fuego lento durante 10 minutos. Se apartan las puntas de los espárragos y con el resto se tritura hasta conseguir una salsa homogénea.
Ya tendremos la salsa hecha, sólo será necesario hervir la pasta y juntarlo y adornarlocon las puntas de los espárragos.
Anuncios