Etiquetas

, , , ,

Ingredients:

  • 4 cullerades de farina de cigró
  • 6 xampinyons
  • mitja albergínia
  • 2 alls
  • 1 ceba
  • mig porro
  • oli
  • herbes de provença
Tallar totes les verdures a juliana i començar sofregint els alls, la ceba i el porro. Quan ja estigui daurat, afegir els xampinyons, l’albergínia, herbes de provença i sal. Deixar a foc lent durant 10 minuts.
A part, barrejar les 4 cullerades de farina de cigró amb una mica d’aigua (mig got, aproximadament) fins que s’aconsegueixi una textura similar a la d’un ou. Quan ja estigui, es barreja amb el sofregit de verdures en un bol.
S’afegeix una cullerada d’oli a la paella i quan estigui ben calent s’aboca la barreja i es segueix el mateix procediment que una truita normal.  La diferència és que tarda una mica més en quallar.
I ja estarà feta!
Ingredientes:

  • 4 cucharadas de harina de garbanzo
  • 6 champiñones
  • media berenjena
  • 2 ajos
  • 1 cebolla
  • medio puerro
  • aceite
  • hierbas de provenza
Cortar todas las verduras en juliana y empezar sofriendo los ajos, la cebolla y elpuerro.
Cuando ya esté dorado, añadir los champiñones, la berenjena, hierbas deprovenza y sal.
Dejar a fuego lento durante 10 minutos.
Aparte, mezclar las 4 cucharadas de harina de garbanzo con un poco de agua(medio vaso, aproximadamente) hasta que se consiga una textura similar a la de un huevo. Cuando ya esté, se mezcla con el sofrito de verduras en un bol.
Se añade una cucharada de aceite en la sartén y cuando esté bien caliente se vierte la mezcla y se sigue el mismo procedimiento que una tortilla normal. La diferencia es que tarda un poco más en cuajar.
Y ya estará hecha!
Anuncios