Etiquetas

, ,

Després d’un any estudiant a la Bella Italia, ja torno a ser aquí. Espero poder anar pujant més receptes tot i que no podré evitar tenir una especial predilecció per la cuina italiana.

Ingredients per a 3 persones.

  • 500 gr de bròquil
  • pinyons (20 o 30)
  • un tomàquet
  • mitja ceba
  • 2 alls
  • 400 gr d pasta (uns 125 per persona)
  • sal
Comencem tallant el bròquil i posant-lo en una olla amb aigua. Es porta a ebullició i quan hagin passat deu minuts ja estarà fet.
Mentrestant, es talla la ceba a trossos ben petits i es pelen els alls. S’afegeix en una paella dues cullerades d’oli i es sofregeix primer els alls i desprès la ceba. Es retiren els alls i es deixa la ceba fins que estigui daurada. Llavors, s’afegeix el tomàquet tallat a dauets i els pinyons. Es deixa deu minuts a foc lent i després s’afegeix el bròquil i una mica d’aigua.
Recomano que s’aprofiti l’aigua del bròquil per coure la pasta. Així doncs, un cop haguem tret el bròquil, bullim els macarrons (o qualsevol altra pasta). Quan estigui al dente, s’afegeix amb la salsa i ja tindrem el plat llest.
Ingredientes para 3 personas.

  • 500 gr de brócoli
  • piñones (20 o 30)
  • un tomate
  • media cebolla
  • 2 ajos
  • 400 gr de pasta (unos 125 por persona)
  • sal
Empezamos cortando el brócoli y poniéndolo en una olla con agua. Se lleva a ebullición y cuando hayan pasado diez minutos ya estará hecho.
Mientras tanto, se corta la cebolla en trozos pequeños y se pelan los ajos. Se añaden una sartén dos cucharadas de aceite y se sofríen primero los ajos y después la cebolla. Se retiran los ajos y se deja la cebolla hasta que esté dorada. Entonces, se añade el tomate cortado en daditos y los piñones. Se deja diez minutos a fuego lento y luego se añade el brócoli y un poco de agua.

Recomiendo que se aproveche el agua del brócoli para cocer la pasta. Así pues, una vez hayamos sacado el brócoli, hervimos los macarrones (o cualquier otra pasta).

Cuando esté al dente, se añade con la salsa y ya tendremos el plato listo.
Anuncios