Etiquetas

, , , ,

  • 500gr de llenties pardines seques
  • 2 pastanagues
  • mig carbassó
  • 1 pebrot verd
  • mig pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 3 alls
  • comí, afàbrega, romaní, curry, pebre negre
  • aigua
Primer de tot es tallen la ceba i els alls i es sofregeixen a foc lent. Mentrestant, es van tallant totes les verdures a dauets petits. Un cop la ceba estigui daurada se li afegeixen la resta de verdures juntament amb les llenties prèviament rentades. S’omple d’aigua fins que sobrepassi un parell de dits, se li afegiran les herbes i es deixarà a foc lent durant 40 minuts aproximadament.
I ja estarà el plat preparat. És un plat senzill i fàcil de preparar.

  • 500gr de lentejas pardinas secas
  • 2 zanahorias
  • medio calabacín
  • 1 pimiento verde
  • medio pimiento rojo
  • 1 cebolla
  • 3 ajos
  • comino, albahaca, romero, curry, pimienta negra
  • agua
Primero se cortan la cebolla y los ajos y se sofríen a fuego lento.
Mientras tanto, se van cortando todas las verduras en daditos pequeños.
Una vez la cebolla esté dorada se le añaden el resto de verduras junto con las lentejas previamente lavadas.
Se llena de agua hasta que sobrepase un par de dedos, se le añadirán las hierbas y se dejará a fuego lento durante 40 minutos aproximadamente.
Y ya estará el plato preparado. Es un plato sencillo y fácil de preparar.
Anuncios