Etiquetas

, , ,

Ingredients per la massa:

  • 1 tassa i 1/2 de farina
  • 5 cullerades d’aigua freda
  • 100 gr de mantega
  • sal
Ingredients pel farcit:
  • 3 pastanagues
  • 2 ous
  • 150 ml de nata líquida
  • 200 gr de carbassa
  • 1 ceba gran
  • 1 pebrot verd
  • 1 all
  • tomàquet
  • alfàbrega, curry, romaní i altres herbes
  • sal
Per començar fem la massa. Tallem la mantega en dauets i la barregem amb la farina. Ho fem amb les mans fins que ens quedi una textura semblant al pa ratllat. Llavors hi afegim l’aigua i ho seguim barrejant amb les mans. Ens ha de quedar una massa com la pasta de full quan està crua. Si veiem que està massa seca hi afegim una mica més d’aigua i si veiem que està massa humida, doncs una mica més de farina. Hi afegim també la sal.
Quan ho tinguem, ho emboliquem amb paper transparent i ho deixem una hora a la nevera.
Per fer el farcit sofregim la ceba, all, pebrot, pastanaga i carbassa. Els afegim en aquest ordre. Quan ja tinguem fet el sofregit hi afegim les herbes i espècies al gust.
Llavors, en un bol a part, batim els ous amb la nata líquida. Hi afegim sal i el sofregit i ho barregem.
Traiem la massa que havíem deixat a la nevera i ho amassem amb el corró. Ho posem a sobre un motlle (amb paper de forn a sota) i aboquem el farcit. Col·loquem per sobre el tomàquet tallat a dauets i ho posem durant 25 minuts al forn a 200º.
Veurem que està fet si hi punxem un ganivet i surt net.
Ingredientes para la masa:
  • 1 taza y 1 / 2 de harina
  • 5 cucharadas de agua fría
  • 100 gr de mantequilla
  • sal

Ingredientes para el relleno:

  • 3 zanahorias
  • 2 huevos
  • 150 ml de nata líquida
  • 200 gr de calabaza
  • 1 cebolla grande
  • 1 pimiento verde
  • 1 ajo
  • tomate
  • albahaca, curry, romero y otras hierbas
  • sal
Para empezar hacemos la masa. Cortamos la mantequilla en daditos y la mezclamos con la harina.
Lo hacemos con las manos hasta que nos quede una textura parecida al pan rallado.
Entonces añadimos el agua y lo seguimos mezclando con las manos.
Nos debe quedar una masa como el hojaldre cuando está crudo.
Si vemos que está demasiado seca añadimos un poco más de agua y si vemos que está demasiado húmeda, pues un poco más de harina. Añadimos también la sal.
Cuando lo tengamos, lo envolvemos con papel transparente y lo dejamos una hora en la nevera.Para hacer el relleno sofreímos la cebolla, ajo, pimiento, zanahoria y calabaza.Los añadimos en este orden. Cuando ya tengamos hecho el sofrito añadimos las hierbas y especias al gusto.
Entonces, en un bol aparte, batimos los huevos con la nata líquida. Añadimos sal y el sofrito y lo mezclamos.

Sacamos la masa que habíamos dejado en la nevera y lo amasamos con el rodillo.

Lo ponemos encima un molde (con papel de horno abajo) y echamos el relleno.
Colocamos por encima el tomate cortado en daditos y lo ponemos durante 25 minutos al horno a 200 º.Veremos que está hecho si pinchamos un cuchillo y sale limpio.

Anuncios