Etiquetas

,

Avui he decidit fer una coca vegana, és a dir, sense cap ingredient d’orígen animal. He afegit llet de soja amb gust de vainilla perquè no variés massa el gust de la coca a la que ja estava acostumada. Crec que no ha sortit massa diferent de gust, està bastant bona.
Ingredients:
  • 250 gr farina de blat
  • 200 gr farina de blat de moro (maicena)
  • 2 i 1/2 tasses de llet de soja amb gust de vainilla
  • 1 i 1/2 sobre de llevat
  • 175 gr de sucre moreno
  • 1 tassa d’oli de girasol
  • 2 pomes
Pelar i tallar les dues pomes.
En un recipient gran, barrejar les farines amb el llevat i el sucre.
Llavors anem remenant mentre afegim la llet de soja i l’oli de girasol.
Quan tinguem la massa feta afegim la poma.
Per una millor consistència estaria bé triturar la poma amb la batedora.
Llavors posem el forn a 180º i ho deixem uns 20-25 minuts fins que estigui fet.
Retirem i deixem refredar.
Hoy he decidido hacer un bizcocho vegano, es decir, sin ningún ingrediente de origen animal. He añadido leche de soja con sabor a vainilla para que no variara demasiado el sabor del bizcocho al que ya estaba acostumbrada. Creo que no ha salido demasiado diferente de gusto, está bastante buena. 🙂

ingredientes:

  • 250 gr harina de trigo
  • 200 gr harina de maíz (maicena)
  • 2 y 1 / 2 tazas de leche de soja con sabor a vainilla
  • 1 y 1 / 2 sobre de levadura
  • 175 gr de azúcar moreno
  • 1 taza de aceite de girasol
  • 2 manzanas
Pelar y cortar las dos manzanas.
En un recipiente grande, mezclar las harinas con la levadura y el azúcar.
Vamos removiendo mientras añadimos la leche de soja y el aceite de girasol.
Cuando tengamos la masa hecha añadimos la manzana.
Para una mejor consistencia estaría bien triturar la manzana con la batidora.
Entonces ponemos el horno a 180 º y lo dejamos unos 20-25 minutos hasta que esté hecho.
Sacamos del horno y dejamos enfriar.
Anuncios