Ingredients:
  • 3 porros petits
  • 2 cebes mitjanes
  • 300 gr de pèsols
  • 2 fulles d’alfàbrega fresca
  • 5 ous
Es tallen les cebes i els porros i es sofregeixen durant 20 minuts aproximadament. Quan estiguin daurats, s’afegeixen els pèsols i es deixen a la paella fins que  estiguin ben cuits. S’afegeixen, també, les dues fulles d’alfàbrega tallades a trossets petits.
Quan estigui fet, batem els ous en un bol i afegim els pèsols, la ceba i els porros dins el bol i ho remenem bé. Afegim sal. Llavors només caldrà fer la truita i ja ho tindrem fet.
Ingredientes:
  • 3 puerros pequeñas
  • 2 cebollas medianas
  • 300 gr de guisantes
  • 2 hojas de albahaca fresca
  • 5 huevos
Se cortan las cebollas y los puerros y se sofrien durante 20 minutos aproximadamente. Cuando estén dorados, se añaden los guisantes i se dejan en la sarten hasta que estén bien hechos. Se añaden, también, las dos hojas de albahaca cortadas a trocitos pequeños.
Cuando esten cocidos los guisantes, batimos los huevos en un bol a parte y añadimos los guisantes, la cebolla y el puerro dentro del bol y lo mezclamos bien. Añadimos sal.
Tan sólo quedará hacer la tortilla en una sartén que no se pegue y ya lo tendremos hecho.
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