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Ingredients per a 4 persones:

  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 all
  • 1 pot de tomàquet fregit en conserva
  • 150 gr de carbassa
  • mig pebrot verd
  • herbes fresques (alfàbrega, menta, romaní…)
Per començar tallem la ceba, el porro i l’all i ho posem a sofregir en una paella. Quan ja estigui daurat i afegim el pebrot verd tallat a trossets. Llavors, tallem la carbassa a dauets i els afegim i ho deixem uns 10/15 minuts a foc lent fins que ja estigui fet. Afegim les herbes que ens agradin i llavors hi afegim el tomàquet fregit en conserva (També podem afegir tomàquet normal ratllat i deixar-lo a foc lent. He utilitzat el de conserva perquè ens el van donar a La Verdolaga i s’havia d’aprofitar).
Un cop tinguem fet el sofregit ho rectifiquem de sal i ho deixem 5 minuts més a foc lent.
Mentrestant fem coure la frègola (o la pasta o el cous cous) i quan ja estigui fet ho barregem amb el sofregit.
I ja estarà llest per servir.
Ingredientes para 4 personas:
  • 1 cebolla
  • 1 puerro
  • 1 ajo
  • 1 bote de tomate frito en conserva
  • 150 gr de calabaza
  • medio pimiento verde
  • hierbas frescas (albahaca, menta, romero …)
Para empezar cortamos la cebolla, el puerro y el ajo. Lo sofreímos en una sartén.
Cuando ya esté dorado, añadimos el pimiento verde cortado en trocitos.
Cortamos la calabaza en daditos y lo añadimos a la sartén. Lo dejamos unos 10/15 minutos a fuego lento hasta que esté hecho.
Añadimos las hierbas que más nos gusten y también el tomate frito en conserva.
También podemos añadir tomate normal rallado y dejarlo a fuego lento.
Una vez tengamos el sofrito hecho, lo rectificamos de sal y lo dejamos 5 minutos más a fuego lento.
Mientras tanto,  cocemos la Frégoli (o la pasta o el cous cous) y cuando ya esté hecho lo mezclamos con el sofrito.
Y ya estará listo para servir.
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