Etiquetas

, , ,

Ingredients:

  • 1 pebrot verd
  • 4 porros petits
  • 1 all
  • 3 fulles de bledes
  • 3 patates mitjanes
  • 1 fulla d’api
  • 200 gr de carbassa
  • mig got caldo de verdures (opcional)
  • 2 ous
  • formatge (opcional)
  • pasta de full precuinada (també la podeu fer manualment)
  • Alfàbrega fresca
Primer de tot pelem i tallem les patates. Les posem a bullir.
Mentrestant rentem i tallem totes les verdures a trossets petits.
Comencem sofregint els porros i l’all.
Quan ja estigui daurat, hi afegim el pebrot.
Ho deixem 5/10 minuts i afegim la carbassa i les bledes.
Com que tenia una mica de caldo de verdures l’he afegit per donar-li una mica més de gust.
Podem no afegir-hi res o, si volem, una mica d’aigua.
Afegim la fulla d’api i ho deixem uns 15 minuts fins que estigui tot ben fet.
Llavors, traiem la fulla d’api i afegim l’alfàbrega fresca.
Llavors calentem el forn a 175º i  agafem la pasta de full i la posem en un motlle.
La punxem amb una forquilla i la posem al forn durant 5 minuts.
Mentrestant, fem un pure amb la patata.
Aquí és quan podem afegir-hi el formatge perque ens quedi més cremós.
Passats els 5 minuts traiem la pasta de full del forn i hi aboquem el puré de patates.
En un bol a part, batem els dos ous i ho barregem amb el sofregit.
Ho aboquem a sobre del puré de patates i ho posem al forn durant 20/30 minuts.
Quan estigui fet ho traiem del forn i ho deixem refredar i ja estarà llest per menjar!
Ingredientes:
  • 1 pimiento verde
  • 4 puerros pequeños
  • 1 ajo
  • 3 hojas de acelgas
  • 3 patatas medianas
  • 1 hoja de apio
  • 200 gr de calabaza
  • medio vaso caldo de verduras (opcional)
  • 2 huevos
  • queso (opcional)
  • hojaldre precocinado (también se puede hacer manualmente)
  • albahaca fresca
Primero pelamos y cortamos las patatas. Las ponemos a hervir.
Mientras tanto, lavamos y cortamos todas las verduras en trocitos pequeños.
Empezamos sofriendo los puerros y el ajo.
Cuando ya esté dorado, añadimos el pimiento.
Lo dejamos 5 / 10 minutos y añadimos la calabaza y las acelgas.
Como tenía un poco de caldo de verduras lo he añadido para darle un poco más de gusto.
Podemos no añadir nada o, si queremos, un poco de agua.
Añadimos, también, la hoja de apio y lo dejamos unos 15 minutos hasta que esté todo bien hecho y la sacamos antes de seguir cocinando.
Añadimos la albahaca fresca.

Entonces calentamos el horno a 175 º y ponemos el hojaldre en un molde.
Lo pinchamos con un tenedor y lo ponemos al horno durante 5 minutos.
Mientras tanto, hacemos un puré con la patata.
Aquí es cuando podemos añadir el queso para que nos quede más cremoso.

Pasados ​​los 5 minutos sacamos el hojaldre del horno y vertemos el puré de patatas.
En un bol aparte, batimos los dos huevos y lo mezclamos con el sofrito.
Lo vertemos también sobre el puré de patatas y lo ponemos al horno durante 20/30 minutos.

Cuando esté hecho lo sacamos del horno y lo dejamos enfriar y ya estará listo para comer!