Ingredients per a 25 magdalenes

  • 100 gr mantega
  • 2 ous
  • 350 gr moniato cuit
  • ratlladura de la pell de mitja taronja
  • 1 culleradeta de canyella
  • mitja culleradeta de gingebre
  • 1 sobre llevat
  • 1 got llet de soja
  • 150 gr sucre blanc
  • 75 gr sucre morè
  • 350 gr farina

Per fer les magdalenes, es pelen i es bullen els moniatos. Quan ja estiguin cuits, s’escorren i es fa un puré.

Posem el forn a 200º i comencem a fer la masssa.

Barregem la mantega (a temperatura ambient) amb els sucres i els ous. Es bat bé fins que dobli el seu volum.

Llavors, afegim el moniato, la pell de taronja, la llet i el llevat. Ho barregem bé fins que quedi homogeni. Quan ho tinguem, afegim la farina, la canyella i el gingebre.

Omplim 3/4 parts dels motlles de magdalenes i afegim una mica de sucre en cada una de les magdalenes. Ho deixem al forn durant 15/20 minuts a 200º.

Quan estiguin fetes, les traiem del forn i les deixem refredar.

Boníssimes!

Ingredientes para 25 magdalenas

  • 100 gr mantequilla
  • 2 huevos
  • 350 gr boniato cocido
  • ralladura de la piel de media naranja
  • 1 cucharadita de canela
  • media cucharadita de jengibre
  • 1 sobre levadura
  • 1 vaso leche de soja
  • 150 gr azúcar blanco
  • 75 gr azúcar moreno
  • 350 gr harina

Para hacer las magdalenas, se pelan y se hierven los boniatos. Cuando estén cocidos, se cuelan y se hace un puré.

Encendemos el horno a 200º i empezamos a hacer la masa.

Mezclamos la mantequilla (a temperatura ambiente) con los azúcares y los huevos. Lo batimos bien  hasta que quede homogéneo. Cuando lo tengamos, añadimos la harina, la canela i el jengibre.

Llenamos 3/4 partes de los moldes de magdalenas y ponemos un poco de azúcar en cada una de las magdalenas. Lo dejamos en el horno durante 15/20 minutos a 200º.

Cuando estén hechas, las sacamos del horno y las dejamos enfriar.

Quedan muy buenas!

High tide or low tide- Paula Fuga (Feat Ziggi Marley)

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