Etiquetas

,

Per a 20 falàfels aproximadament:

  • 500 gr de cigrons remullats
  • 25 gr de ceba
  • 2 gr d’all
  • 1 cullerada de julivert
  • 40 gr de farina de cigró
  • sal
  • mitja culleradeta curry
  • mitja culleradeta de gingebre mòlt
  • mitja culleradeta de pebre vermell picant
  • pa ratllat

És una recepta molt fàcil.

Posem els cigrons remullats (durant unes 24 h) en un bol i afegim tots els ingredients menys la farina i el pa ratllat.

Ho batem amb la batidora fins que ja no quedi cap cigró i ens quedi una pasta semblant a un puré. Llavors, afegim la farina de cigró i ho barregem amb una cullera fins que quedi una massa homogènia.

Un cop tinguem feta la massa només caldrà  fer boletes i arrebossar-les amb el pa ratllat i fregir-ho en oli. També es poden congelar sino ens els volem menjar tots.

Es poden acompanyar amb amanida, amb salsa de iogurt, etc.

Para 20 falafels aproximadamente:

  • 500 gr de garbanzos remojados
  • 25 gr de cebolla
  • 2 gr de ajo
  • 1 cucharada de perejil
  • 40 gr de harina de garbanzo
  • sal
  • media cucharadita curry
  • media cucharadita de jengibre molido
  • media cucharadita de pimentón picante
  • pan rallado

Es una receta muy facil.

Ponemos los garbanzos remojados (durante 24 horas) en un bol y añadimos todos los ingredientes menos la harina y el pan rallado.

Lo batimos con una batidora hasta que no quede ningún garbanzo y tengamos una pasta parecida a un puré. Entonces, añadimos la harina de garbanzo y lo mezclamos con una cuchara hasta que quede una masa homogénea.

Una vez tengamos la masa hecha, solo tendremos que ir haciendo bolitas y rebozarlas con el pan rallado. Después, se pueden congelar o freírlas al momento.

Se pueden acompañar con una ensalada, con salsa de yogurt, etc.

 

 

Anuncios