Etiquetas

, , ,

Ingredients per a 4/5 persones:

  • Macarrons (o un altre tipus de pasta)
  • 1 ceba tendra
  • 2 dents d’all
  • 2 pastanagues
  • 1/4 de coliflor gran
  • mig pebrot verd
  • Pot tomàquet en conserva (o 4 tomàquets triturats)
  • Alfàbrega fresca (o seca si no és època)
  • 1 got de caldo vegetal

Primer de tot sofregirem la ceba i les dues dents d’alls prèviament tallades. Quan estiguin daurada afegim el pebrot i ho deixem 5 minuts a foc lent. Llavors és el torn de la coliflor i la pastanaga en trossos petits  per tal que es coguin més aviat. Afegim el caldo vegetal i ho deixem uns 10-15 minuts.

Llavors tenim dues opcions: o ho triturem i ho tornem a abocar a la paella o no ho triturem i ho deixem així. Jo he optat per triturar-ho perquè així queda més suau. Llavors s’afegeix la meitat del pot del tomàquet en conserva. Es salpebra al gust i s’hi afegeix l’alfàbrega.  Es deixa 10 minuts a foc lent fins que ja tinguem la salsa feta.

A part, bullim la pasta i quan ja estigui al dente la barregem amb la salsa en una safata per a forn i ho gratinem amb una mica de formatge per sobre.

Ingredientes para 4 / 5 personas:

  • Macarrones (u otro tipo de pasta)
  • 1 cebolla tierna
  • 2 dientes de ajo
  • 2 zanahorias
  • 1 / 4 de coliflor grande
  • medio pimiento verde
  • Puede tomate en conserva (o 4 tomates triturados)
  • Albahaca fresca (o seca si no es época)
  • 1 vaso de caldo vegetal

En primer lugar sofreiremos la cebolla y los dos dientes de ajos previamente cortadas. Cuando estén dorados añadimos el pimiento y lo dejamos 5 minutos a fuego lento. Entonces es el turno de la coliflor y la zanahoria en trozos pequeños para que se cuezan antes. Añadimos el caldo vegetal y lo dejamos unos 10-15 minutos.

Entonces tenemos dos opciones: o lo trituramos y lo volvemos a echar en la sartén o no lo trituramos y lo dejamos así. Yo he optado por triturar porque así queda más suave. Entonces se añade la mitad del bote de tomate en conserva. Se salpimenta al gusto y se añade la albahaca. Se deja 10 minutos a fuego lento hasta que ya tengamos la salsa hecha.

Aparte, hervimos la pasta y cuando ya esté al dente la mezclamos con la salsa en una bandeja para horno y lo gratinamos con un poco de queso por encima (ésto último es opcional)

Anuncios