Etiquetas

Ingredients:

  • 150 gr de farina de cigró
  • 450gr d’aigua
  • 5 gr de sal
  • fulles de romaní
  • 1/4 got d’oli d’oliva

És una recepta típica Italiana, de la regió de la Liguria. És com una espècie de focaccia però més tova i feta amb farina de cigró enlloc de amb farina normal.

Simplement es tracta de barrejar tots els ingredients, posar-los en una safata de forn i deixar-ho durant 30 min a 200º. Es servirà una mica tebi acompanyat amb algun sofregit de verdures o també sol com si fos un aperitiu.

Ingredientes:

  • 150 gr de harina de garbanzo
  • 450gr de aigua
  • 5 gr de sal
  • hojas de romero
  • 1/4 got d’oli d’oliva

Es una receta típica Italiana, de la región de la Liguria. Es como una especie de focaccia pero más blanca i hecha con harina de garbanzo y no de trigo.

Simplemente se trata de mezclar todos los ingredientes, poner-los en una bandeja de horno y dejarlo durante 30 min a 200º. Se servirá un poco tibio acompañado con algún sofrito de verduras o también solo de modo de aperitivo.

 

Anuncios