Etiquetas

,

Ingredients per a 10 muffins (depén de la grandària del motlle)

  • 150 gr de sucre
  • un sobre de llevat
  • 230 gr d farina
  • 40 gr cacao en pols
  • 100 gr d’oli de girasol
  • 2 iogurts grecs
  • 2 ous
  • 100 gr xocolata negra
  • 50 gr xocolata blanca
  • 20 gr ametlles triturades
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla

Primer de tot es posa el forn a calentar a 180º. Llavors comencem a fer la massa. Per fer-ho, barregem el sucre, el llevat, la farina i el cacao en pols en un bol. Quan ja estigui homogeni afegim els ous, els iogurts i l’oli i ho batem bé fins que tinguem una massa consistent.

En un bol a part apte pel microones, posem la xocolata negra a trossos petits i ho posem un minut (aproximadament) i ho remenem bé amb una cullera fins que estigui ben desfeta. Quan estigui desfeta l’aboquem a la massa i tornem a barrejar.

Ara només caldrà posar la massa en els motllos omplint-los 3/4 parts. Un cop plens,  afegim per sobre trossets de xocolata blanca (prèviament trossejat) amb les ametlles.

Ho posem al forn durant 20 minuts aproximadament. Per saber que estan fets ho farem de la forma tradicional: punxant-los i mirant si el ganivet surt net (senyal que estaran fets)

Ingredientes para 10 muffins (depende del tamaño del molde):

  • 150 gr de azúcar
  • un sobre de levadura
  • 230 gr de harina
  • 40 gr cacao en polvo
  • 100 gr de aceite de girasol
  • 2 yogures griegos
  • 2 huevos
  • 100 gr chocolate negro
  • 50 gr chocolate blanco
  • 20 gr almendras trituradas
  • 1 cucharadita de extracto de vainilla

Primero se pone el horno a calentar a 180 º. Entonces empezamos a hacer la masa. Para ello, mezclamos el azúcar, la levadura, la harina y el cacao en polvo en un bol. Cuando ya esté homogéneo añadimos los huevos, los yogures y el aceite y lo batimos bien hasta que tengamos una masa consistente.

En un bol aparte apto para el microondas, ponemos el chocolate negro en trozos pequeños y lo ponemos un minuto (aproximadamente) y lo removemos bien con una cuchara hasta que esté bien deshecha. Cuando esté deshecha la vertemos a la masa y volvemos a mezclar.

Ahora sólo habrá que poner la masa en los moldes llenándolos 3 / 4 partes. Una vez llenos, añadimos por encima trocitos de chocolate blanco (previamente troceado) y las almendras.

Lo ponemos al horno durante 20 minutos aproximadamente. Para saber que están hechos lo haremos de la forma tradicional: pinchándolos y mirando si el cuchillo sale limpio (señal de que estarán hechos)

Anuncios