Etiquetas

, ,

Gairebé no vaig tenir temps de fer-li una foto. Va desaparèixer en poc més d’una hora…  🙂

Ingredients:

  • 4 ous
  • 180 gr de farina
  • 200 gr sucre
  • 1 sobre i mig de llevat
  • 100 gr d’oli
  • 1 iogurt
  • 75 gr de xocolata

Aquesta recepta crec que ja l’havia publicada però com que és una variació la penjo igualment ja que la he variada una mica.

Primer de tot es barregen els ous i el sucre fins que quedi bastant esponjós. Llavors afegim la farina i l’oli a poc a poc i seguim remenant. Per últim, el llevat i el iogurt.

Quan ja tinguem la massa base feta, la separem en dos i en una d’elles hi afegim la xocolate prèviament desfeta al bany maria o bé al microones.

Un cop tinguem les dues masses, les anem afegint aleatòriament al motlle per tal que ens surti alguna forma diferent. Jo he anat afegint amb una cullera les masses, una a sobre de l’altre per tal que em quedés la forma d’una diana (mireu la foto més abaix). Ho posarem a 180º durant 35/40 min fins que estigui fet.

Ingredientes:

  • 4 huevos
  • 180 gr de harina
  • 200 gr azúcar
  • 1 sobre y medio de levadura
  • 100 gr de aceite
  • 1 yogur
  • 75 gr de chocolate

Esta receta creo que ya la había publicado pero como es una variación la cuelgo igualmente dado que la he cambiado un poco.

En primer lugar se mezclan los huevos y el azúcar hasta que quede una masa esponjosa. Entonces añadimos la harina y el aceite poco a poco y seguimos removiendo. Por último, la levadura y el yogur.

Cuando ya tengamos la masa base hecha, la separamos en dos y en una de ellas añadimos el chocolate previamente deshecho al baño maría o al microondas.

Una vez tengamos las dos masas, las vamos añadiendo aleatoriamente en el molde para que nos salga alguna forma diferente. Yo he ido añadiendo con una cuchara las masas, una encima de la otra para que me quedara la forma de una diana (ver la foto más arriba).

Lo pondremos a 180 º durante 35/40 minutos hasta que esté hecho.

Anuncios