Etiquetas

, ,

Ingredients per a 20/25 galetes:

  • 1 tassa de farina normal
  • 1/2 tassa de farina integral
  • 1/4 de tassa de mantega (uns 50 gr)
  • 1 ou
  • 1 culleradeta de vainilla en pols
  • 1/2 tassa de sucre blanc
  • 1/2 tassa de sucre morè
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat
  • un miqueta de sal
  • 2 plàtans
  • fideus de xocolata (o xocolata a trossets) (uns 50/70 gr)
  • ametlles triturades (50 gr)

Primer de tot es deixa la mantega a temperatura ambient i quan estigui gairebé desfeta es barreja amb els sucres fins que s’aconsegueixi una massa homogènia. S’afegeix l’ou i es segueix barrejant amb les barilles (o amb l’estri que us vagi millor)

Llavors s’afegeixen les farines, la sal, el bicarbonat, la sal i els plàtans prèviament triturats. Es segueix barrejant amb les barilles i per últim s’afegeix la xocolata i les ametlles.

Es posa a calentar el forn a 180º i en una safata posem un paper de forn i a sobre anem afegint boletes de massa (petites i separades ja que després creixen bastant). Es col·loca al forn durant 10/15 minuts i quan ja estiguin daurades es treuen i es deixen refredar.

Es poden guardar uns 5 dies o així en un lloc tancat (tipus tupper).

Ingredientes para 20/25 galletas:

  • 1 taza de harina normal
  • 1/2 taza de harina integral
  • 1/4 de taza de mantequilla (unos 50 gr)
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de vainilla en polvo
  • 1/2 taza de azúcar blanco
  • 1/2 taza de azúcar moreno
  • 1/2 cucharadita de bicarbonato
  • un poquito de sal
  • 2 plátanos
  • fideos de chocolate (o chocolate en trocitos) (unos 50/70 gr)
  • almendras trituradas (50 gr)

Para empezar se deja la mantequilla a temperatura ambiente y cuando esté casi deshecha se mezcla con los azúcares hasta conseguir una masa homogénea. Se añade el huevo y se sigue mezclando con las varillas (o con el utensilio que os vaya mejor)

Entonces se añaden las harinas, la sal, el bicarbonato, la sal y los plátanos previamente triturados. Se sigue mezclando con las varillas y por último se añade el chocolate y las almendras.

Se pone a calentar el horno a 180 º y en una bandeja ponemos un papel de horno y encima vamos añadiendo bolitas de masa (pequeñas y separadas ya que luego crecen bastante). Se colocan en el horno durante 10/15 minutos y cuando ya estén doradas se sacan y se dejan enfriar.

Se pueden guardar unos 5 días o así en un lugar cerrado (tipo tupper).

Anuncios