Etiquetas

, ,

  • 100 gr arròs basmati
  • Faves
  • 1 pastanaga gran
  • 1 ceba gran
  • 1 dent d’all
  • mig pebrot verd
  • 1/4 vi blanc
  • 1/4 caldo verdures
  • Alfàbrega
Primer de tot es pelen les faves i es posen a bullir durant 10 minuts. Mentre l’aigua s’escalfa posem una paella amb una mica d’oli a foc lent i hi afegim la ceba i el dent d’all ben picats. Quan estigui daurat hi afegim el pebrot també picat i la pastanaga a rodanxes. Ho deixem 10 minuts a foc lent i hi afegim el vi blanc i el caldo de verdures i ho deixem 15 minuts a foc lent.
D’altra banda, passats els deu minuts de les faves, les traiem i les aboquem a la paella (en qualsevol moment de la cocció de les verdures). En la mateixa aigua on hem bullit les faves hi bullim l’arròs basmati durant 10 minuts també i quan estigui cuit, ho barregem tot.
Afegim unes fulles d’alfàbrega tallades i ja està llest per servir.
  • 100 gr arroz basmati
  • habas
  • 1 zanahoria grande
  • 1 cebolla grande
  • 1 diente de ajo
  • medio pimiento verde
  • 1/4 vino blanco
  • 1/4 caldo verduras
  • albahaca

Primero se pelan las habas y se ponen a hervir durante 10 minutos. Mientras el agua se calienta ponemos una sartén con un poco de aceite a fuego lento y añadimos la cebolla y el diente de ajo bien picados. Cuando esté dorado añadimos el pimiento también picado y la zanahoria en rodajas. Lo dejamos 10 minutos a fuego lento y añadimos el vino blanco y el caldo de verduras y lo dejamos 15 minutos a fuego lento.
Por otra parte, pasados los diez minutos de las habas, las sacamos y las vertemos en la sartén (en cualquier momento de la cocción de las verduras). En la misma agua donde hemos hervido las habas, hervimos el arroz basmati durante 10 minutos también y cuando esté cocido, lo mezclamos todo.

Añadimos unas hojas de albahaca cortadas y ya está listo para servir.

Anuncios