Etiquetas

, ,

Ingredients:

  • 4 remolatxes petites
  • 200  gr d’arròs cuit
  • 10 fulles d’espinacs (o bé les mateixes fulles de la remolatxa)
  • 1 ceba gran
  • pebre negre
  • herbes de provença
  • comí
  • pa ratllat
  • ou (opcional)

Primer de tot pelem i tallem les remolatxes i les fulles (d’espinacs o de remolatxa. Tenen un gust bastant similar). Les bullim amb la ceba fins que estigui ben cuit. A part, bullim l’arròs i el deixem refredar.

Quan ja tinguem la remolatxa (i les fulles d’espinacs i la ceba) feta, ho escorrem bé perquè no quedi aigua i ho batim. Després ho ajuntem amb l’arròs, afegim sal i herbes al gust i ho deixem refredar.

Un cop fred, ja podem començar a fer les croquetes. Les arrebossem amb pa ratllat (i ou, si es prefereix) i les fregim en oli ben calent. I ja estaran llestes per menjar!

ingredientes:

  • 4 remolachas pequeñas
  • 200 gr de arroz cocido
  • 10 hojas de espinacas (o bien las mismas hojas de la remolacha)
  • 1 cebolla grande
  • pimienta negra
  • hierbas de provenza
  • comino
  • pan rallado
  • huevo (opcional)

Primero pelamos y cortamos las remolachas y las hojas (de espinacas o de remolacha. Tienen un gusto bastante similar). Las hervimos con la cebolla hasta que esté bien cocido. Aparte, hervimos el arroz y lo dejamos enfriar.

Cuando ya tengamos la remolacha (y las hojas de espinacas y la cebolla) hecha, lo escurrimos bien para que no quede agua y lo batimos. Después lo juntamos con el arroz, añadimos sal y hierbas al gusto y lo dejamos enfriar.

Una vez frío, ya podemos empezar a hacer las croquetas. Las rebozamos con pan rallado (y huevo, si se prefiere) y las freímos en aceite bien caliente. Y ya estarán listas para comer!

Anuncios