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Ingredients per a 3/4 persones

  • 100 gr cous cous
  • 300 gr cigrons cuits
  • 1 carbassó gran
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 dent d’all
  • cúrcuma
  • comí
  • curry
  • alfàbrega

Aquest és un plat molt senzill i molt ric en proteïnes. Primer es fa un sofregit amb la ceba, el porro, l’all i el carbassó. Se li afegeixen les espècies al gust. Quan ja el tinguem fet afegirem la mateixa quantitat d’aigua que el cous cous que afegirem més tard. Ho fem bullir i quan estigui parem el foc i afegim el couscous. Ho deixem reposar 5 minuts.

Passats els 5 minuts remenem bé i afegim els cigrons. Ja tindrem fet el plat. Ràpid, bo i sa! 🙂

Ingredientes para 3/4 personas

  • 100 gr cous cous
  • 300 gr garbanzos cocidos
  • 1 calabacín grande
  • 1 cebolla
  • 1 puerro
  • 1 diente de ajo
  • cúrcuma
  • comino
  • curry
  • albahaca

Este es un plato muy sencillo y muy rico en proteínas. Primero se hace un sofrito con la cebolla, el puerro, el ajo y el calabacín. Se le añaden las especias al gusto. Cuando ya lo tengamos hecho añadiremos la misma cantidad de agua que el cous cous que añadiremos más tarde. Dejamos el agua hasta que hierva y cuando esté paramos el fuego y añadimos el couscous. Lo dejamos reposar 5 minutos.

Pasados los 5 minutos removemos bien y añadimos los garbanzos. Ya estará listo para comer. Rápido, bueno y sano! 🙂

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