Etiquetas

Tenia 3 plàtans molt madurs a la nevera, gairebé completament negres, així que he decidit fer un pa de pessic per tal d’aprofitar-los!

  • 3 plàtans molt madurs (quant més madurs més sabor a plàtan tindrà)
  • 150 gr de sucre blanc
  • 100 gr de sucre morè
  • 200 gr farina
  • 80 gr oli oliva
  • 4 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 1 miqueta de sal
  • canyella

Per fer aquest pa de pessic, es comença triturant els plàtans amb els sucres i la miqueta de sal. Quan quedi una massa més aviat líquida es deixa reposar. En un altre bol a part, es baten els 4 ous durant 2 minuts.  Llavors s’ajunten els ous amb la massa del plàtan, la fàrina, el llevat, la mitja culleradeta de canyella i l’oli. Es bat fins que quedi una massa totalment homogènia.

S’aboca en un motlle i es deixa al forn durant 40 min a 150º.

Tenía 3 plátanos muy maduros en la nevera, casi completamente negros, así que he decidido hacer un bizcocho para aprovecharlos!

  • 3 plátanos muy maduros (cuanto más maduros más sabor a plátano tendrá)
  • 150 gr de azúcar blanco
  • 100 gr de azúcar moreno
  • 200 gr harina
  • 80 gr aceite oliva
  • 4 huevos
  • 1 sobre de levadura
  • 1 pizca de sal
  • canela

Para hacer este bizcocho, se empieza triturando los plátanos con los azúcares y la pizca de sal. Cuando quede una masa más bien líquida se deja reposar. En otro bol aparte, se baten los 4 huevos durante 2 minutos. Entonces se juntan los huevos con la masa del plátano, la harina, la levadura, la media cucharadita de canela y el aceite. Se bate hasta que quede una masa totalmente homogénea.

Se vierte en un molde y se deja en el horno durante 40 min a 150 º.

Anuncios