Etiquetas

Ara que ja estem a l’època dels tomàquets, què millor que aprofitar-ho i gaudir de les amanides per intentar passar millor la calor…!

• Tomàquet
• mozzarella
• Alfàbrega fresca
• Oli d’oliva
• Sal
• Un dent d’all (opcional)

Primer de tot es renta i es talla el tomàquet. S’escorre la mozzarella i es col•loca a sobre el tomàquet. Per fer l’oli d’alfàbrega es picarà l’all i unes 15/20 fulles d’alfàbrega. Se li afegirà l’oli i es deixarà reposar durant mitja hora per tal que agafi gust. Es salarà al gust i s’afegirà per sobre els tomàquets.

Ahora que ya estamos en la época de los tomates, qué mejor que aprovecharla y disfrutar de las ensaladas para intentar pasar mejor el calor …!

• Tomate
• mozzarella
• Albahaca fresca
• Aceite de oliva
• Sal
• Un diente de ajo (opcional)

Primero de todo se lava y se corta el tomate. Se escurre la mozzarella y se coloca encima el tomate. Para hacer el aceite de albahaca se picará el ajo y unas 15/20 hojas de albahaca. Se le añadirá el aceite y se dejará reposar durante media hora para que coja gusto. Se salar al gusto y se añadirá por encima los tomates.

Anuncios