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Aquesta és una recepta típica murciana que, sense fer servir cap tipus d’animal, aconsegueix un sabor molt similar a la típica “morcilla”.

Ingredients:

  • 2 albergínies petites
  • 2 cebes
  • orenga
  • pebre negre
  • canyella
  • pinyons

Primer de tot es pelen les albergínies, es tallen en 3 o 4 trossos i es posen a bullir. Un cop fetes es deixen en un colador per tal que treguin tota l’aigua. En una paella es sofregeix la ceba prèviament tallada a juliana. Quan ja estigui daurada se li afegirà la albergínia i 3 cullerades de pinyons. Es deixarà a foc lent durant 10 minuts fins que sigui una massa una mica homogènia. Llavors, se li afegiran les espècies: una mica de canyella, una mica d’orenga, una mica de pebre negre i sal.

Ja tindrem la “morcilla” feta. Només caldrà donar-li una mica de forma i ja es podrà servir.

Esta es una receta típica murciana que, sin utilizar ningún tipo de animal, consigue un sabor muy similar a la típica “morcilla”.

ingredientes:

  • 2 berenjenas pequeñas
  • 2 cebollas
  • orégano
  • pimienta negra
  • canela
  • piñones

Primero se pelan las berenjenas, se cortan en 3 o 4 trozos y se ponen a hervir. Una vez hechas se dejan en un colador para que saquen toda el agua. En una sartén se sofríe la cebolla previamente cortada en juliana. Cuando ya esté dorada se le añadirá la berenjena y 3 cucharadas de piñones. Se dejará a fuego lento durante 10 minutos hasta que sea una masa un poco homogénea. Entonces, se le añadirán las especias: un poco de canela, un poco de orégano, un poco de pimienta negra y sal.

Ya tendremos la “morcilla” hecha. Sólo habrá que darle un poco de forma y ya se podrá servir!

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