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Ingredients per a 3 persones:

  • mitja coliflor
  • dues patates
  • 1 ceba
  • mig pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 100 gr de soja texturitzada mitjana
  • 200 gr de bledes
  • sal
  • curry
  • herbes provençals
  • formatge (opcional)

Primer de tot es talla la coliflor i es posa en una olla a bullir amb les dues patates. Quan estigui fet, s’escorre i es fa un puré amb la batidora. Es deixa reposar.

D’altra banda per fer el sofregit de verdures es posa en remull la soja texturitzada durant 5/10 minuts en aigua calenta. En una paella amb una mica d’oli es sofregeix el pebrot, la pastanaga i la ceba. Quan ja estigui ben fet s’afegeix la soja prèviament remullada, es deixa uns 5 minuts a foc lent i després s’afegeixen les bledes i es deixa a foc lent fins que ja estigui tot el sofregit fet. S’afegeix curry y herbes provençals al gust.

En una safata per a forn, es col·loca primer el sofregit i després per sobre es va afegint el puré.  Un cop ja estigui tot cobert es pot afegir formatge i gratinar-ho al forn. I ja estarà llest per servir!

Ingredientes para 3 personas:

  • media coliflor
  • dos patatas
  • 1 cebolla
  • medio pimiento rojo
  • 1 zanahoria
  • 100 gr de soja texturizada media
  • 200 gr de acelgas
  • sal
  • curry
  • hierbas provenzales
  • queso (opcional)

Primero se corta la coliflor y se pone en una olla a hervir con las dos patatas. Cuando esté hecho, se escurre y se hace un puré con la batidora. Se deja reposar.

Por otro lado para hacer el sofrito de verduras se pone en remojo la soja texturizada durante 5/10 minutos en agua caliente. En una sartén con un poco de aceite se sofríe el pimiento, la zanahoria y la cebolla. Cuando ya esté bien hecho se añade la soja previamente remojada, se deja unos 5 minutos a fuego lento y luego se añaden las acelgas y se deja a fuego lento hasta que ya esté todo el sofrito hecho. Se añade curry y hierbas provenzales al gusto.

En una bandeja para horno, se coloca primero el sofrito y luego por encima se va añadiendo el puré. Una vez esté todo cubierto se puede añadir queso y gratinar en el horno. Y ya estará listo para servir!

 

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