Etiquetas

, ,

la foto 1 (1)

Ingredients:

  • 4 patates
  • un grapat d’espàrrecs
  • 4/5 alls tendres
  • mitja ceba
  • 50gr de formatge blau
  • caldo de verdures

Primer de tot es bullen les patates pelades i tallades. (Com més petites, abans es faran)

Un cop bullides s’aixafen amb el formatge blau i una mica de l’aigua del caldo per tal que no quedi molt espès i impossible d’aixafar. (També es pot afegir un ou)

En una paella es fa un sofregit amb la ceba, els alls tendres i els espàrrecs tot ben tallat a trossets. S’afegeix sal i es deixa uns deu-15 minuts fins que els espàrrecs estiguin fets. . S’afegeix una mica de caldo de verdures (50-70 cl) per tal de lligar-ho. Un cop tinguem fet el farcit fet agafarem uns motlles semblants als de les magdalenes (o un de gran, si es prefereix). S’untaran amb una mica de mantega tots els motlles, s’afegirà una mica de patata, llavors el farcit per sobre i un altre cop patata per tal de tancar el pastisset. Es posarà una mica de formatge per sobre i s’enfornarà durant 10 min a 150-180º. Un cop fets, es desmotllaran i ja estaran aptes per servir.

Dibujo

ingredientes:

  • 4 patatas
  • un puñado de espárragos
  • 4/5 ajos tiernos
  • media cebolla
  • 50gr de queso azul
  • caldo de verduras

Primero se hierven las patatas peladas y cortadas. (Cuanto más pequeñas, antes se harán)

Una vez hervidas se aplastan con el queso azul y un poco del agua del caldo para que no quede muy espeso e imposible de aplastar. (También se puede añadir un huevo)

En una sartén se hace un sofrito con la cebolla, los ajos tiernos y los espárragos todo bien cortado en trocitos. Se añade sal y se deja unos 10-15 minutos hasta que los espárragos estén hechos. . Se añade un poco de caldo de verduras (50-70 cl) para ligarlo. Una vez tengamos hecho el relleno hecho cogemos unos moldes similares a los de las magdalenas (o uno grande, si se prefiere). Se untan con un poco de mantequilla todos los moldes, se añade un poco de patata, después el relleno por encima y otra vez patata para cerrar el pastelito. Se pondrá un poco de queso por encima y se gratinarà en el horno durante 10 min a 150-180 º. Una vez hechos, se desmoldan y ya estaran aptos para servir.

la foto 2 (1)

 

Anuncios