5558

Ingredients per a tres persones:

  • 150 gr estirabecs
  • un manat d’espàrrecs verds
  • mig pebrot verd
  • una ceba
  • dos dents d’all
  • un porro
  • 4 tomàquets madurs
  • fideus

Primer de tot en una paella es rossegen els fideus amb una mica d’oli fins que hagin agafat color. Es col·loquen en un plat i es deixen a part.

Llavors, es tallen les puntes dels estirabecs i es treu el fil d’un dels laterals per tal que quedin més tendres. Es bullen durant 3 minuts en una olla amb aigua i es reserva l’aigua. Llavors, en la mateixa paella d’abans (però sense els fideus), es fa un sofregit amb la ceba, els alls, el porro i el pebrot verd. Mentre el sofregit agafa consistència, es renten i es tallen els espàrrecs i s’afegeixen al sofregit.

Mentrestant, es ratlla el tomàquet s’afegeixen quan els espàrrecs estiguin gairebé fets (10 min aprox). S’afegeix sal i una mica de sucre per a l’acidesa del tomàquet. Es deixa a foc lent durant 10 minuts, s’afegeixen els estirabecs, els fideus i el caldo dels estirabecs. Es deixarà a foc lent fins que els fideus ja estiguin fets.

Dibujo

Ingredientes para tres personas:

  • 150 gr tirabeques
  • un manojo de espárragos verdes
  • medio pimiento verde
  • una cebolla
  • dos dientes de ajo
  • un puerro
  • 4 tomates maduros
  • fideos

Primero en una sartén se doran los fideos con un poco de aceite hasta que hayan cogido color. Se colocan en un plato y se dejan aparte.

Se cortan las puntas de los tirabeques y se saca el hilo de uno de los laterales para que queden más tiernos. Se hierven durante 3 minutos en una olla con agua y se reserva el agua. Entonces, en la misma sartén de antes (pero sin los fideos), se hace un sofrito con la cebolla, los ajos, el puerro y el pimiento verde. Mientras el sofrito coge consistencia, se lavan y se cortan los espárragos y se añaden al sofrito.

Mientras tanto, se ralla el tomate y se añaden cuando los espárragos estén casi hechos (10 min aprox). Se añade sal y un poco de azúcar para la acidez del tomate. Se deja a fuego lento durante 10 minutos, se añaden los tirabeques, los fideos y el caldo de los tirabeques. Se deja a fuego lento hasta que los fideos estén ya hechos.

Anuncios