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Ingredients per a 3 persones:

  • 3 patates
  • 3 ous
  • 1 pastanaga
  • caldo de verdures
  • mig pebrot
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • un manat de bledes
  • 20 gr d’espaguetis de mar deshidratats (algues)

Per començar es posen en remull les algues (Espaguetis de mar) durant 15 minuts.

En una olla es sofregeixen la ceba, els dos dents d’all, el pebrot, la pastanaga i els tomàquets. No cal tallar-ho molt petit ja que després es triturarà amb la batedora.

Mentre el sofregit es va fent, es renten i tallen les bledes i les patates. Quan el sofregit ja estigui fet es triturarà amb la batedora en un recipient a part. A la olla s’afegirà una mica d’oli i s’afegiran les algues, les bledes i les patates. Es deixarà uns dos minuts i s’afegirà el sofregit i caldo de verdures fins cobrir les bledes.

Es deixarà a foc lent durant 20-30 minuts fins que ja estigui feta la patata.

Llavors, s’agafarà un casso i s’omplirà d’aigua i es posarà a bullir. Un cop bulli, s’afegirà un ou (sense la closca) i s’escaldarà durant 3-5 minuts.

El potatge es servirà amb un ou a cada plat. La combinació queda molt bona. Una altra opció es fer ous durs i tallar-los per afegir-los al potatge.

Dibujo

Ingredientes para 3 personas:

  • 3 patatas
  • 3 huevos
  • 1 zanahoria
  • caldo de verduras
  • medio pimiento
  • 4 tomates maduros
  • 1 cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • un manojo de acelgas
  • 20 gr de espaguetis de mar deshidratados (algas)

Para empezar se ponen en remojo las algas (Espaguetis de mar) durante 15 minutos.

En una olla se sofríen la cebolla, los dos dientes de ajo, el pimiento, la zanahoria y los tomates. No hace falta cortarlo muy pequeño ya que después se triturará con la batidora.

Mientras el sofrito se va haciendo, se lavan y cortan las acelgas y las patatas. Cuando el sofrito esté hecho se triturará con la batidora en un recipiente aparte. En la olla se añadirá un poco de aceite y se añadirán las algas, las acelgas y las patatas. Se dejará unos dos minutos y se añadirá el sofrito y caldo de verduras hasta cubrir las acelgas.

Se dejará a fuego lento durante 20-30 minutos hasta que esté hecha la patata.

En un cazo lleno de agua se pondrá a hervir y una vez hierva, se añadirá un huevo (sin la cáscara) y se escaldara durante 3-5 minutos.

El potaje se servirá con un huevo en cada plato. La combinación queda muy buena. Otra opción es hacer huevos duros y cortarlos por añadirlos al potaje.

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