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Ingredients:

  • 7-8 espàrrecs
  • 70-100 gr de faves
  • 2 cebes
  • mig porro
  • 1 dent d’all
  • 100 gr de mató
  • 2 ous
  • pasta de full
  • 100 ml de crema de llet per cuinar

Les quiches són molt fàcils de fer. Primer de tot s’ha de fer el sofregit amb les cebes, el dent d’all, el porro, les faves i els espàrrecs (en aquest ordre es can afegint a la paella, deixant uns 5 minuts entre cada ingredient aproximadament). Llavors es col•loca la pasta de full en un motlle i es posa al forn durant 10 min.
En un bol es baten els ous, el mató i la crema de llet. S’afegeix una mica de sal i pebre.
Un cop el sofregit estigui fet es barrejarà amb els ous i es posarà a sobre la pasta de full i es tornarà a enfornar a 180 graus durant 20 minuts més aproximadament.

Dibujo

Ingredientes:

  • 7-8 espárragos
  • 70-100 gr de habas
  • 2 cebollas
  • medio puerro
  • 1 diente de ajo
  • 100 gr de requesón
  • 2 huevos
  • hojaldre
  • 100 ml de crema de leche para cocinar

Las quiches son muy fáciles de hacer. Primero hay que hacer el sofrito con las cebollas, el diente de ajo, el puerro, las habas y los espárragos (en este orden se van añadiendo en la sartén, dejando unos 5 minutos entre cada ingrediente aproximadamente). Entonces se coloca la pasta de hojaldre en un molde y se hornea durante 10 min.
En un bol se baten los huevos, el requesón y la crema de leche. Se añade un poco de sal y pimienta.
Una vez el sofrito esté hecho se mezclará con los huevos y se colocará encima del hojaldre y se volverá a hornear a 180 grados durante 20 minutos más aproximadamente

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