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Ingredients per a 2/3 gots:

  • 2 remolatxes mitjanes
  • mig pebrot vermell
  • mig pebrot verd
  • mitja ceba
  • 4 tomàquets
  • sal
  • una mica d’oli d’oliva
  • una mica d’api (al gust)
  • aigua
  • vinagre de poma

 

Primer de tot es pelen i tallen a dauets els tomàquets i la remolatxa. Es posen en un bol juntament amb els pebrots i la ceba tallada a juliana. S’afegeix una mica de vinagre, oli, sal i api. Es posa un got d’aigua i es comença a triturar amb una batedora o amb una liquadora. Un cop fet, si es vol una textura més suau, es pot passar pel colador xino.

El millor per a consumir-lo és deixar-lo reposar un parell d’hores a la nevera per tal que estigui ben fresc.

Dibujo

Ingredientes para 2/3 vasos:

  • 2 remolachas medianas
  • medio pimiento rojo
  • medio pimiento verde
  • media cebolla
  • 4 tomates
  • sal
  • un poco de aceite de oliva
  • un poco de apio (al gusto)
  • agua
  • vinagre de manzana

Primero se pelan y cortan en daditos los tomates y la remolacha. Se ponen en un bol junto con los pimientos y la cebolla cortada en juliana. Se añade un poco de vinagre, aceite, sal y apio. Se añade un vaso de agua y se empieza a triturar con una batidora o con una licuadora. Una vez hecho, si se quiere una textura más suave, se puede pasar por el colador chino.

Lo ideal és dejarlo un par de horas en la nevera para poder servirlo bien frío!

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