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20130715-131236

Ingredients per a una trena:

  • pasta de full
  • mig pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1ceba
  • mig carbassó
  • 3 pastanagues
  • 1 bola de mozzarella
  • una mica d’api
  • 1 ou (opcional)
  • sal i espècies al gust

 

Primer de tot es talla la ceba a juliana i es comença a sofregir en una paella. Mentrestant es tallen els pebrots i l’api i s’afegeixen a la paella. Es deixen deu minuts aproximadament i s’afegeix la pastanaga i el carbassó tallats a dauets. Es deixa a foc lent durant 15 minuts. Quan ja estiguin totes les verdures fetes es condimenta amb una mica de sal i espècies ( alfàbrega, romaní, etc.).
D’altra banda, es calenta el forn a 180 graus. La pasta de full s’estén sobre un paper de forn i es fan uns talls als laterals per després poder fer la trena. Les verdures es barregen amb un ou batut i la mozzarella tallada a dauets. Aquesta barreja es col•loca al mig de la pasta de full per tal de poder tancar amb els talls que s’han fet en els laterals. Es pot afegir una mica de sèsam per sobre i es posa al forn durant 20 min aproximadament.
Es pot menjar calent o fred, de totes dues maneres està bo!

Dibujo

Ingredientes para una trenza:

  • hojaldre
  • medio pimiento rojo
  • 1 pimiento verde
  • 1ceba
  • medio calabacín
  • 3 zanahorias
  • 1 bola de mozzarella
  • un poco de apio
  • 1 huevo (opcional)
  • sal y especias al gusto

Primero se corta la cebolla en juliana y se empieza a sofreír en una sartén. Mientrastanto se cortan los pimientos y el apio y se añaden a la sartén. Se dejan diez minutos aproximadamente y se añade la zanahoria y el calabacín cortados en daditos. Se deja a fuego lento durante 15 minutos. Cuando ya estén todas las verduras hechas se condimenta con un poco de sal y especias (albahaca, romero, etc.).
Por otra parte, se calienta el horno a 180 grados. El hojaldre se extiende sobre un papel de horno y se hacen unos cortes en los laterales para luego poder hacer la trenza. Las verduras se mezclan con un huevo batido y la mozzarella cortada en daditos. Esta mezcla se coloca en medio de la masa de hojaldre para poder cerrar con los cortes que se han hecho en los laterales. Se puede añadir un poco de sésamo por encima y se hornea durante 20 min aproximadamente.
Se puede comer caliente o frío, de las dos maneras está bueno!

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