Etiquetas

la foto (38)

Aquesta recepta l’he treta d’un mini llibre que s’anomena Mini Pasteles Salados. L’he variat una mica però ha sortit molt bo i flonjo!

Ingredients per a 8 pastissets (mida magdalena):

  • 130gr de farina
  • 2 ous
  • 75gr de formatge grana padano (es pot utilitzar parmesà)
  • 60ml de llet
  • 60ml d’oli d’oliva
  • 1 cullaradeta de llevat
  • sal i pebre
  • 50gr de carbassó ratllat
  • 3 fulles d’alfàbrega fresca

Primer de tot es calenta el forn a 180º. Després es baten els ous amb l’oli i la llet. S’afegeix la farina, el formatge i l’alfàbrega i es segueix batent. Es ratlla el carbassó i s’escorre per tal que deixi anar l’excès de líquid. S’afegeix juntament amb sal i pebre al gust.

Per últim, s’incorpora el llevat amb cura i just després s’aboca la massa en els motlles i es forneja durant 20/25 minuts. S’haurà de deixar refredar una mica abans de desmotllar-los!

Dibujo

la foto (39)

Esta receta la he sacado de un mini libro que se llama Mini Pasteles Salados. La he variado un poco pero ha salido muy bueno y esponjoso!

Ingredientes para 8 pastelitos (tamaño magdalena):

  • 130gr de harina
  • 2 huevos
  • 75gr de queso grana padano (se puede utilizar parmesano)
  • 60ml de leche
  • 60ml de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de levadura
  • sal y pimienta
  • 50gr de calabacín rallado
  • 3 hojas de albahaca fresca

Primero se calienta el horno a 180 º. Luego se baten los huevos con el aceite y la leche. Se añade la harina, el queso y la albahaca y se sigue batiendo. Se ralla el calabacín y se escurre para que suelte el exceso de líquido. Se añade junto con la sal y la pimienta al gusto.

Por último, se incorpora la levadura con cuidado y justo después se vierte la masa en los moldes y se hornea durante 20/25 minutos. Se deberá dejar enfriar un poco antes de desmoldarlos!

Anuncios